Gå til indhold
Jason Brickhill Logo Rotating Holographic DiamondJason Brickhill Logo Rotating Holographic Diamond
Reflektere over Pride...

Reflektere over Pride...

New York City LGBTQ Pride Month 2020

Jeg håber, at alle havde en magisk stolthed af sammenhold, fest, handling og RESULTATER. Dette år har helt sikkert været en hvirvelvind. Denne sidste måned, især, har givet mig en fornyet følelse af formål, som var ved at forsvinde i disse mørke tider.

Jeg har spurgt mig selv:
"Hvad gør jeg for at forbedre vores verden?"
"Hvad mere kan jeg gøre?"
"Opfylder jeg mit sande potentiale?"

Forandring sker over hele verden; især USA. Gode ​​og dårlige. Men det gode er resultatet af VORES påvirkning. VORES handling. Jeg vil fortsætte med at uddanne mig selv, så jeg kan undervise andre, altid handle og donere, når jeg kan, og sørge for, at disse problemer bliver ved med at blive fremhævet, indtil der er foretaget en reel forandring.

At skabe inspirerende stykker, der bliver levende fra energien omkring os, er det, jeg elsker at lave. Det er mit formål og mit kunstneriske udtryk. Jeg er hovedet nede på nye designs og måder at fortsætte med at inspirere og forstærke øjeblikkets magi. Jeg sagde det højere og højere for Pride i år med mine 'Loud & Proud' og 'Crystal Charm'-stykker. Kan jeg blive højere? JA! Og jeg bliver ved med at blive højere!

Pride-måneden er måske forbi, men Pride er for evigt. Glad stolthed til alle mine LGBTQ+-kunder, allierede og handlingsvillige! Lad os springe ind i juli med en fornyet følelse af formål. Bliv ved med at kræve forandring, for vi får det! Vær sikker, forbliv motiveret, og tal snart!

💖 Jason 🌈✨✨✨

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort..

Vogn 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe