Hoppa till innehållet
Jason Brickhill Logo Rotating Holographic DiamondJason Brickhill Logo Rotating Holographic Diamond
Reflekterar över Pride...

Reflekterar över Pride...

New York City LGBTQ Pride Month 2020

Jag hoppas att alla hade en magisk stolthet av samhörighet, firande, action och RESULTAT. Det här året har definitivt varit en virvelvind. Speciellt den här senaste månaden har gett mig en förnyad känsla av syfte, som hade hållit på att blekna i dessa mörka tider.

Jag har frågat mig själv:
"Vad gör jag för att förbättra vår värld?"
"Vad mer kan jag göra?"
"Uppfyller jag min sanna potential?"

Förändringar sker över hela världen; i synnerhet USA. Bra och dåligt. Men det goda är resultatet av VÅR inverkan. VÅR handling. Jag kommer att fortsätta att utbilda mig själv så att jag kan lära andra, vidta åtgärder alltid och donera när jag kan, och se till att dessa frågor fortsätter att lyftas fram tills verklig förändring har gjorts.

Att skapa inspirerande verk som blir levande från energin runt omkring oss är det jag älskar att göra. Det är mitt syfte och mitt konstnärliga uttryck. Jag är nyfiken på nya mönster och sätt att fortsätta inspirera och förstärka ögonblickets magi. Jag sa det högre och stoltare för Pride i år med mina "Loud & Proud" och "Crystal Charm"-stycken. Kan jag bli högre? JA! Och jag kommer att bli mer högljudd!

Pridemånaden kan vara över, men Pride är för alltid. Glad stolthet till alla mina HBTQ+-kunder, allierade och handlingskraftiga! Låt oss hoppa in i juli med en förnyad känsla av syfte. Fortsätt kräva förändring, för vi kommer att få det! Håll dig säker, håll dig motiverad och prata snart!

💖 Jason 🌈✨✨✨

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras..

Vagn 0

Din varukorg är för närvarande tom.

Börja shoppa