Meteen naar de content
Jason Brickhill Logo Rotating Holographic DiamondJason Brickhill Logo Rotating Holographic Diamond
Mijn pad naar duurzaamheid

Mijn pad naar duurzaamheid

Compostable Mailers Jason Brickhill Packaging Sustainable Brand Eco Friendly Environment

GOED NIEUWS:
We verzenden nu met 100% composteerbare mailers +
Compenseer 100% van de CO2-uitstoot door de scheepvaart!!

Terwijl ik me blijf inzetten voor duurzaamheid, ben ik zo blij dat ik nu alle producten kan verzenden in deze plasticvrije, op maïs gebaseerde, 100% composteerbare mailers en gerecycled vloeipapier. 🌱

Ik werk ook samen met Pachama om de CO2-uitstoot van de scheepvaart in evenwicht te brengen door een positieve impact op het milieu te creëren.

MEER GOED NIEUWS:

Alle T-shirts zijn nu gemaakt van 100% premium SUPIMA®-katoen. Gemaakt van extra Long Staple SUPIMA®-katoen, geteeld in Californië onder strikte, op kwaliteit gecontroleerde richtlijnen, zijn de hand en het gevoel van de nieuwe t-shirts buitengewoon.

Alle truien en joggingbroeken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het gebruikte katoen wordt geteeld binnen de mondiale normen en certificeringen voor biologisch textiel.

Mijn pad naar duurzaamheid is erg belangrijk voor mij, en ik kijk er naar uit om jullie allemaal mee te nemen op de reis in 2021 en daarna!

💚
Reactie plaatsen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd..

Winkelwagen 0

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen