Meteen naar de content
Jason Brickhill Logo Rotating Holographic DiamondJason Brickhill Logo Rotating Holographic Diamond
Reflecteren op trots...

Reflecteren op trots...

New York City LGBTQ Pride Month 2020

Ik hoop dat iedereen een magische trots van samenzijn, feest, actie en RESULTATEN heeft gehad. Dit jaar was zeker een wervelwind. Vooral de afgelopen maand heeft mij een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid gegeven, dat in deze donkere tijden aan het vervagen was.

Ik heb mezelf afgevraagd:
“Wat doe ik om onze wereld te verbeteren?”
“Wat kan ik nog meer doen?”
“Vervul ik mijn ware potentieel?”

Over de hele wereld vinden veranderingen plaats; de VS in het bijzonder. Goed en slecht. Maar het goede is het resultaat van ONZE impact. ONZE actie. Ik ga mezelf blijven onderwijzen zodat ik anderen kan onderwijzen, altijd actie ondernemen en doneren wanneer ik kan, en ervoor zorgen dat deze kwesties onder de aandacht blijven worden gebracht totdat er echte verandering is doorgevoerd.

Het creëren van inspirerende stukken die tot leven komen vanuit de energie om ons heen, dat is wat ik graag doe. Het is mijn doel en artistieke expressie. Ik ben op zoek naar nieuwe ontwerpen en manieren om de magie van het moment te blijven inspireren en versterken. Ik zei het dit jaar luider en trotser voor Pride met mijn stukken ‘Loud & Proud’ en ‘Crystal Charm’. Kan ik luider gaan? JA! En ik zal steeds luider worden!

De Pride-maand is misschien voorbij, maar Pride is voor altijd. Happy Pride voor al mijn LGBTQ+ klanten, bondgenoten en actienemers! Laten we juli ingaan met een hernieuwd gevoel van doel. Blijf verandering eisen, want we zullen het krijgen! Blijf veilig, blijf gemotiveerd en spreek snel!

💖Jason 🌈✨✨✨

Reactie plaatsen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd..

Winkelwagen 0

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen